Geschreven op 04-06-2024

Eerste examengala groot succes!

Vrijdag 31 mei was de laatste dag van het centraal eindexamen. Het einde van een intensieve periode waarin heel wat gezweet en gezwoegd is door de examenleerlingen. Daarom wilden wij als docententeams hen trakteren op een feestje!

Vrijdagavond vanaf 18.30 uur werden de leerlingen verwacht bij De Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Niet met de ‘gewone’ auto, maar graag ludiek. En daar werd massaal gehoor aangegeven! We ontvingen leerlingen in de mooiste oldtimers en raceauto’s, natuurlijk ook in de dikste trekkers (tractoren kennen zij niet, het zijn trekkers!) en twee dames kwamen zelfs te paard!

Met bijna 300 leerlingen en een heel aantal docenten hebben we een hele leuke, gezellige avond vol interactie gehad. We kletsten met elkaar bij de ‘wall of memory’ waar iedereen zijn of haar leukste/gekste schoolervaring kon schrijven, en daar werd ook gedeeld wat volgend schooljaar de plannen zijn. Dit leverde leuke gesprekken op en er werd vooral heel veel gelachen!

Natuurlijk kon de bingo niet ontbreken! Mevrouw Heetebrij had in de school allerlei prijzen opgescharreld die gewonnen konden worden tijdens de muziekbingo. Ook dit was een groot succes. En na de muziekbingo gingen de voetjes van de vloer! DJ DenS verzorgde het muzikale geheel. Geen onbekende voor de jongeren, want van maandag tot vrijdag kennen zij deze dj als conciërge van de C-vleugel op school!

We kijken als school terug op een heel geslaagde eerste editie van dit gala. De plannen voor volgend jaar worden stiekem alweer gemaakt!

Deel post met vrienden

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan