Geschreven op 22-12-2023

Greijdanus Enschede viert 100-jarig jubileum & Kerstbazaar en haalt €3001,- op voor het goede doel!

We kijken terug op een heel geslaagd 100-jarig jubileum en Kerstbazaar van Greijdanus Enschede! De Kerstbazaar was compleet georganiseerd door de leerlingen met zelfgemaakte producten, hapjes, spelletjes en een heus restaurant! Wethouder Harmjan Vedder feliciteerde Martin Brouwer (Vestigingsdirecteur), Ton Sebens (Voorzitter College van Bestuur) en alle medewerkers met de prachtige mijlpaal van 100 jaar gereformeerd onderwijs in Enschede, waarna hij samen met Ton Sebens een prachtig kunstwerk onthulde, gemaakt door de leerlingen van Greijdanus: een mozaïek bankje.

Ton Sebens: “Greijdanus Enschede, een kleine school, van grote betekenis! Wat is het kostbaar om in een seculiere wereld een jubileum te kunnen vieren van 100 jaar christelijk onderwijs.

Onder de vele bezoekers waren ook veel oud-medewerkers en oud-leerlingen. In het ‘Nostalgielokaal’ konden bezoekers een mooie tijdlijn bekijken van periode 1923 – 2023, gezellig bijkletsen en hun contactgegevens achterlaten om in contact te komen met oud klasgenoten. Deze tijdlijn is ook terug te vinden in een speciale “100 jaar” glossy, gemaakt door collega’s en oud-collega’s. Al met al is er wel €3001,- euro opgehaald voor stichting Verre naasten! Wat een prachtig bedrag, grote dank aan alle medewerkers en leerlingen die hier wekenlang voor hebben gewerkt!

Deel post met vrienden

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan