Geschreven op 20-12-2022

Doe-middag Groep 8'ers & rondleiding voor ouders

Kom je ook op woensdag 15 februari naar onze Doe-middag? Deze middag duurt van 14.00 – 16.00 uur. Tijdens deze middag kun je twee workshops volgen van vakken die jou interessant of leuk lijken. Zo kun je Greijdanus nog beter leren kennen. Voor je ouders is er in die tijd de gelegenheid om deel te nemen aan een rondleiding door onze school en meer te horen over het onderwijs op Greijdanus. Waar kunnen we jou verwachten? Kies twee leuke vakken uit en meld je aan onderaan deze pagina!

Techniek (T-gebouw)
Vind jij het leuk om dingen te maken? Dan is Techniek echt een vak voor jou. In deze les Techniek gaan we een insectenhotel maken. Aan de slag met diverse materialen en gereedschappen. En het insectenhotel mag je natuurlijk meenemen naar huis.

Techniek Breed
Heb jij twee rechterhanden of de wens die te krijgen, kom dan naar onze workshop. Wij gaan samen met jou aan de slag in ons Technieklokaal en leren je de basis van Techniek. Wat we gaan maken??? Laat je verrassen.

Kunst (Handvaardigheid & Tekenen)
Wij laten je graag kennis maken met onze creatieve vakken. We leggen je uit wat we doen bij handvaardigheid en tekenen, maar je gaat vooral lekker zelf aan de slag!

Sport
Gymles op Greijdanus is ontzettend leuk en uitdagend. Kom je een les meedoen en ontdek hoe leuk sport op Greijdanus is! Neem je sportkleren mee.

Zorg / Dienstverlening en producten
Omgaan met mensen is divers! Kom je dat ervaren? Bij ons gaan we met o.a. het volgende aan de slag:
‘Wil jij weten hoe je met krukken en een rolstoel omgaat? Hier leggen wij het je uit, dan kan je het zelf ervaren.’
‘Kom en beleef de kort maar krachtige escaperoom en ontdek de verschillende kanten van het vak Dienstverlening en producten.’
‘Houd jij van een smoothie maken en natuurlijk proeven, dat en nog meer kan bij het vak Dienstverlening en producten allemaal.’

Muziek
Wij hebben heel veel instrumenten, waar jij muziek mee mag maken. Tijdens de workshop gaan samen een lied leren spelen en zingen.

Drama
Kom je een les Drama volgen? Bij Drama gaan we thema’s uitbeelden en (na-)spelen, zoals onderwerpen uit het dagelijks leven, vrienden, verhalen, gedichten. Lekker creatief samen aan de slag.

Natuurkunde
Ben jij benieuwd hoe een regenboog ontstaat, je bliksem kan namaken of hoe een explosie ontstaat? Dat zijn vragen waar je bij natuur- en scheikunde antwoord op krijgt. We gaan een aantal experimenten doen die je een beeld geven van deze vakken, dus trek je witte jas aan en doe mee!

Ik kom op de Doe-middag!

Vul het aanmeldformulier voor de Doe-middag in.

Deel event met vrienden

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan