Geschreven op 22-01-2021

Online open middag Meppel

Ben je nieuwsgierig naar Greijdanus Meppel? Zou je heel graag even binnen willen kijken? Wil je kennismaken met de mensen van Greijdanus Meppel? Dat gaat in deze tijd wat lastiger dan we zouden willen. Maar op het Greijdanus denken in mogelijkheden, daarom hebben we speciaal voor leerlingen en ouders van groep 8 een online open middag en een virtuele tour gemaakt.

We vinden het belangrijk om echt contact te maken. Dat doen we namelijk op school ook. Bij ons word je gezien! Op vrijdag 29 januari van half 3 tot half 5 kun je via de website greijdanuson.nl contact met ons maken. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Via greijdanuson.nl krijg je toegang tot videoverbindingen met verschillende de docenten. Bekijk het programma en kies een onderwerp waarover je meer wilt weten. De starttijden van de onderdelen zijn te vinden via onderstaande link.

Virtuele tour
Vanaf 28 januari staat er ook een virtuele tour op onze website. Een mooie manier om digitaal door de school te wandelen. Onderweg zijn er filmpjes te bekijken over allerlei verschillende onderwerpen. En het leukste is dat onze leerlingen deze filmpjes zelf hebben gemaakt. Zo krijg je toch een beetje een beeld van de sfeer op Greijdanus Meppel.

 

Meer informatie over de online open middag
Deel event met vrienden

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan