Geschreven op 02-07-2021

Open dag Meppel (online)

Op vrijdag 28 januari 2022 organiseert Greijdanus Meppel een online open dag voor nieuwe leerlingen en hun ouders. Er zullen tussen 15:00 en 21:00 verschillende livestreams plaatsvinden over de vakken en andere belangrijke onderwerpen (onder andere ondersteuning en identiteit) waar je aan kan sluiten.

Vanaf 15:00 kom je via de onderstaande knop gelijk in de Online Open Dag terecht!

Gelijk naar de Online Open Dag!
Uitleg over de Aula

Talkshow Op Greijdanus Meppel

In de aula vertellen we je hoe de online middag werkt en op vaste tijden wordt vanuit de aula de talkshow ‘Op Greijdanus Meppel’ uitgezonden. Tim Schouten, acteur en oud-leerling van Greijdanus Meppel en bekend van Checkpoint gaat in gesprek met leerlingen en medewerkers over het leven op Greijdanus Meppel. De gesprekjes worden afgewisseld met optredens van leerlingen en je kunt zelf vragen stellen.

Ontmoetingen

Vanuit de aula krijg je ook toegang tot verschillende ontmoetingen. Ontmoetingen zijn bijvoorbeeld lesjes van verschillende vakken, een meet & greet met leerlingen en informatie over allerlei onderwerpen. Tijdens de ontmoetingen kom je medewerkers en leerlingen van Greijdanus Meppel tegen. Je kunt hen echt alles vragen!

Je kunt op elk moment binnenkomen in de aula. De talkshow ‘Op Greijdanus Meppel’ en de ontmoetingen starten op vaste tijden. Tussen de verschillende rondes is er vijf minuten pauze om van de ene ontmoeting naar de andere ontmoeting over te stappen. 

In dit schema kun je zien wanneer je naar welke ontmoeting kunt gaan. Het is de bedoeling dat je meteen bij de start aanwezig bent. Ontmoetingen in de groene kolom zijn vooral interessant voor ouders. 

Goodybag
Op de open dag krijg je bij ons altijd een tasje met een magazine en spulletjes die handig zijn voor volgend schooljaar. Dit jaar hebben we de goody bags ook gevuld met materiaal dat je kunt gebruiken tijdens de online lesjes. Het is dus handig dat je voordat de open dag begint zo’n tasje hebt. 

We delen de goody bags in week 4 uit op de volgende basisscholen: Kornalijn in Meppel, Op de Hoeksteen in Hasselt, De Triangel en De Levensboom in Rouveen, Eben Haezer in Sint Jansklooster, De Wegwijzer in Steenwijk  en Koraal in Hoogeveen.

Zit jij op een andere basisschool? Dan kun je op donderdag 27 januari van 16.30 tot 17.30 uur en op vrijdag 28 januari van 14.00 tot 20.00 uur door onze drive-thru rijden om een tasje op te halen. De drive-thru organiseren we in de Schoolstraat voor ons schoolgebouw. Voor de drive-thru rijd je aan vanaf het Noordeinde.

Al nieuwsgierig? Check dit dan vast:

Doe de virtual tour! Leer het schoolgebouw vast kennen en kijk naar filmpjes die door leerlingen en docenten gemaakt zijn.

Volg ons op Instagram om meer te zien over de activiteiten binnen de school.

Of lees meer over ons onderwijs op de locatiepagina!

Deel event met vrienden

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan