Geschreven op 27-05-2024

Greijdanus Hardenberg haalt 15.316 euro op voor KiKa met Nacht van betekenis!

Vrijdag op zaterdagnacht, 24/25 mei, heeft Greijdanus Hardenberg samen met leerlingen de Nacht van betekenis georganiseerd. Circa 100 leerlingen zijn de hele nacht wakker gebleven voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Doneren kan nog steeds!

Steunt u team Passione di Jurre ook? Samen kunnen we er voor zorgen dat ieder kind een morgen krijgt.

Een nacht vol spellen, workshops en gezelligheid. Alle leerlingen die meededen aan de nacht hebben elk minstens €100,- sponsorgeld opgehaald. Voor de leerling die het meeste sponsorgeld ophaalde was er een mooie prijs: een ballonvaart. Deze prijs ging naar Lars Huisjes die maar liefst € 650,- ophaalde!

Er was heel veel te doen; Genoeg eten en drinken, een optreden van Goochelaar Jan en hierna; Lasergame, Karaoke, Pannakooi, silent disco, gamen en ander tafelspellen. Zaterdagmorgen vroeg werd het (voorlopige) eindbedrag bekend van alle acties die de afgelopen tijd plaatsvonden voor KiKa: samen is er maar liefst € 27.761,- opgehaald! Moe maar voldaan gingen de leerlingen vanmorgen weer naar huis om uit te rusten van deze bijzondere nacht.

Al het opgebrachte geld gaat naar stichting KiKa, die wetenschappelijk onderzoek doet naar kinderkanker, zodat elk kind met kanker in de toekomst genezen kan worden. Greijdanus Hardenberg steunt team ‘Passione di Jurre di KiKa’ tijdens de Giro di KiKa. Jurre, oud-leerling en de zoon van een collega, is in 2019 overleden aan kanker. Er waren toen niet voldoende middelen beschikbaar om te kunnen genezen van de vorm van kanker die hij had. Daarom fietst team ‘Passione di Jurre’ eind juni de Giro di KiKa om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek.

Doneren kan nog steeds! Steunt u team Passione di Jurre ook? Samen kunnen we er voor zorgen dat ieder kind een morgen krijgt.
https://www.girodikika.nl/passione-di-jurre-di-kika-2

Deel post met vrienden

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan