Ontdek Greijdanus!

  • Zwolle
  • Enschede
  • Meppel
  • Hardenberg
  • Identiteit

Greijdanus is ON!

We laten je graag zien hoe het op onze school is! Op deze pagina vind je allerlei filmpjes en linkjes naar alles wat je anders op een open dag ook zou kunnen zien. Regelmatig verschijnen er nieuwe filmpjes. We houden je op de hoogte via onze socials!

Er gaat een wereld voor je open als je naar het voortgezet onderwijs gaat. Als je van de basisschool naar de eerste klas gaat, verandert er veel. Op Greijdanus begeleiden we jou bij alle nieuwe stappen.

Heb je nog vragen? Klik hier!

Vlogs Zwolle

Webinars Greijdanus Enschede

En er is nog meer te zien...

Over Greijdanus

Wij zijn een gereformeerde scholengemeenschap met uitdagend en eigentijds onderwijs van goede kwaliteit. Je kan bij ons les krijgen op de niveaus: vwo, havo, tl-h en alle richtingen van het vmbo.

Lees meer

Wat zeggen leerlingen?

4 Locaties

We zitten op 4 locaties in Oost Nederland. Klik op de locatie voor meer informatie.

Webinar

ONline Meet

We vertellen jou en je ouders graag wat voor moois onze scholen te bieden hebben. In november, december en januari organiseren onze vestigingen webinars waarbij jullie ook de mogelijkheid hebben om vragen te stellen.

Selecteer hieronder de vestiging waarvan je een webinar wilt volgen. Je kunt je hierna inschrijven voor de gewenste datum.

Greijdanus ONderweg

Als jullie niet naar ons kunnen komen, dan komen we graag naar jullie toe!

Zwolle
Greijdanus Zwolle maakt in januari een tour langs basisscholen. Deze tour is gepland op 12, 13 en 14 januari 2021.

Wil je graag dat we langskomen bij jouw school? Stuur dan een mail naar h.vaneijsden@greijdanus.nl. Vermeld hierin de naam van je school en een contactpersoon.

Hardenberg
Greijdanus Hardenberg maakt van 18-22 januari een tour langs de basisscholen.

We maken een afspraak met de basisschool wanneer dat het beste uitkomt. Vraag aan je meester of aan je juf wanneer Greijdanus langskomt, of mail naar k.vreugdenhil@greijdanus.nl.

Magazine voor nieuwe leerlingen

Next!

Speciaal voor nieuwe leerlingen maken we elk jaar een magazine; Next. Hierin kun je sfeer proeven van onze school met verhalen over leerlingen op Greijdanus, leuke weetjes, informatie over vakken en activiteiten en nog veel meer!
In januari 2021 verschijnt de nieuwe editie! Je kunt deze bestellen via onze website, of je krijgt ‘m via je basisschool.

Tijd voor de volgende stap

Kind aanmelden voor Greijdanus

Fantastisch dat je het Greijdanus overweegt als school. Wanneer je je eerste kind wilt aanmelden voor het Greijdanus, willen we je graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer over aanmelden

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan