Geschreven op 21-03-2023

Greijdanus Meppel haalt €24.111 op met actie voor India!

Op donderdagavond 16 maart sloten leerlingen van Greijdanus Meppel, na wekenlang actievoeren, hun sponsoractie voor India af. Aan het eind van de avond werd de totaalopbrengst bekendgemaakt: de ruim 300 leerlingen haalden samen 24.111 euro op! Via Verre Naasten wordt het geld ingezet voor een schoolgebouw in India.

Acties

Om geld in te zamelen organiseerden de leerlingen de afgelopen weken allerlei originele acties op creatief en sportief vlak. Persoonlijk leren is een belangrijk onderdeel van het onderwijs op Greijdanus Meppel. Zo deed iedere leerling iets met zijn/haar eigen talenten: er was een cabaretavond, er werden cakes en taarten gebakken en verkocht en leerlingen maakten vogelvoer.

Er werden verschillende producten en diensten ingebracht voor de afsluitende veiling, zoals een weekendje naar Giethoorn, nieuwe fietsen, een dagje varen met een sloep, een vleermuizenexcursie en een professionele fotoshoot. Voor het inzamelen van het sponsorgeld maakten de leerlingen volop gebruik van de speciale actie-website van Verre Naasten: mijnmission.nl. Een geslaagde actie door leerlingen verzorgd, met een prachtig opgehaald eindbedrag!

Deel post met vrienden

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan