Geschreven op 01-06-2023

Greijdanus Zwolle bereidt zich voor op de Grote Avond

De laatste voorbereidingen voor de Grote Avond zijn in volle gang! Er zijn maar liefst 60 leerlingen betrokken bij de uitvoering van dit theaterstuk. Van toneel tot zang, van dans tot techniek, alle aspecten van de podiumkunsten komen tijdens dit evenement aan de orde.

Dit jaar voeren we het stuk Grand Falls op. Dit stuk, een western, is geschreven door Hans en Marchelle Das. Zij zijn beide docenten op Greijdanus. Hun creatieve geest en ervaring hebben ook dit jaar weer geleid tot een verhaal dat de talenten van de jongeren op prachtige wijze tot uiting zal laten komen.

De repetities zijn in volle gang en de leerlingen werken hard om hun rollen te perfectioneren. Onder begeleiding van een professioneel team van docenten en experts op het gebied van theater en dans, zijn de leerlingen uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen en hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

Om ervoor te zorgen dat het theaterstuk zonder ongelukken verloopt, hebben de leerlingen zelfs deelgenomen aan een workshop Stage Fighting. In een western kan het er ruig aan toe gaan, maar het is het natuurlijk niet de bedoeling dat de toneelspelers achteraf bont en blauw zijn.

De uitvoeringen van De Grote Avond vinden plaats op 7, 8 en 9 juni in het theater Odeon in Zwolle. Het belooft een geweldige voorstelling te worden, waarbij het publiek wordt meegevoerd in een wereld van emotie, verbeelding en expressie.

Greijdanus Zwolle is trots op de betrokkenheid en het talent van de leerlingen, evenals de inzet van alle verdere betrokkenen en de sponsoren. De Grote Avond is het resultaat van teamwork, passie en creativiteit. We kijken uit naar de uitvoeringen en wensen alle leerlingen veel succes met hun laatste voorbereidingen.

Voor meer informatie over het theaterstuk en het kopen van kaarten klik hier.

Deel post met vrienden

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan