Geschreven op 01-06-2021

Noodhulpactie voor India

De komende drie weken voeren we een noodhulpactie voor onze christelijke partnerschool, de Anita Methodist School in India. Het gaat niet goed met de school en de leerlingen. Ze hebben nú onze hulp hard nodig.

De Anita Methodist School krijgt geen financiële steun van de overheid, omdat het een christelijke school is. Van het schoolgeld dat leerlingen betalen, wordt alles gefinancierd: van het salaris van de docenten tot alle lesmaterialen. Veel ouders hebben – door de coronacrisis – geen werk en daardoor geen inkomsten. Sommige ouders hebben zelfs geen geld voor eten, laat staan dat ze het schoolgeld van hun kind(eren) kunnen betalen.

Op dit moment heeft meer dan tweederde van de ouders het schoolgeld nog niet kunnen overmaken, terwijl scholing enorm belangrijk is voor een betere toekomst. Daarom doen we een dringend beroep op u. Via iDEAL of via Tikkie kunt u geld doneren. Helpt u mee?

Help mee en doneer!
1 schooldag = 1 euro
Hoeveel dagen doneer jij?

Help jij ook mee?

Je kunt dit bericht delen met familie en bekenden. Dat kan door onderstaand bericht te kopiëren en te delen via sociale media:

Hallo, Greijdanus voert actie voor hun christelijke partnerschool in India.
Door de coronacrisis hebben veel ouders geen inkomsten en kunnen ze het schoolgeld niet betalen.
Hierdoor kunnen de leerlingen in India niet naar school.
Help mee en doneer!
1 schooldag = 1 euro
Hoeveel dagen doneer jij?

Via iDEAL of via Tikkie kan jij ook geld doneren. Wil je meer weten? Kijk dan op de websitepagina: www.greijdanus.nl/samenvoorindia.

Deel post met vrienden

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan