Geschreven op 17-06-2021

Onverwachts bezoek van Arie Slob aan Cum Laude geslaagde Mirte

,,Nee, ik ga echt niet!” Mirte Buter (16) roept het verontwaardigd uit, als de voordeurbel gaat. De Hattemse zit immers aan de telefoon vastgeplakt, omdat de mentor elk moment kan bellen of ze geslaagd is. Op aandringen van haar zus doet ze dan toch de voordeur open, om vervolgens oog in oog te staan met demissionair minister van onderwijs, Arie Slob.

Zo begint het artikel van de Stentor over onze leerling! Mirte kreeg woensdag 16 juni onverwachts bezoek van meneer Slob en haar mentor, Jasper Knol. Ze mochten haar vertellen dat ze Cum Laude geslaagd is voor haar examens en feliciteerden haar met een taart en een grote bos bloemen. De minister kreeg zelfs de eer om samen met haar de vlag uit te hangen.

Maar dat Mirte cum laude geslaagd is, was niet de enige reden dat meneer Slob Hattem bezocht om haar als eerste die dag te kunnen feliciteren.

Knol: ,,Toen wij door het ministerie werden benaderd met de vraag of zij een leerling van ons als eerste mochten feliciteren, moesten wij meteen aan Mirte denken. Mirte heeft samen met haar vriendin Shenna in de lockdown een actie bedacht…”

Het hele verhaal lezen? Dat kan bij de Stentor!

Deel post met vrienden

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan