Vervoer

Via de Stichting Vrienden van Greijdanus worden er vervoersregelingen aangeboden.

Vervoer

Het reizen van en naar school brengt soms stevige kosten met zich mee. Zeker als er uit een gezin meerdere kinderen naar het voortgezet onderwijs gaan. De stichting Vrienden van Greijdanus wil deze gezinnen graag ondersteunen. Zeker de gezinnen die minder geld te besteden hebben, krijgen hierbij een stevige ondersteuning, omdat we het belangrijk vinden dat elke jongere de kans heeft om onderwijs op Greijdanus te volgen ondanks hun financiële thuissituatie.

We bieden een financiële tegemoetkoming aan aan ouders met hoge vervoerskosten. Ook werken we samen met een aantal fietsenwinkels in de omgeving van een Greijdanus-vestiging. Leerlingen van Greijdanus kunnen gebruik maken van een collectiviteitskorting.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.vriendenvangreijdanus.nl.

Gezinnen met hoge vervoerskosten kunnen in aanmerking komen voor een financieel steuntje in de rug van Stichting Vrienden van Greijdanus.

Wanneer u in aanmerking komt voor een tegemoetkoming, zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. Zo gaan we uit van een eigen bijdrage van 350 euro per kind en een extra eigen bijdrage per gezin die berekend wordt op basis van de hoogte van uw inkomen.

Voor vragen over de Regeling Tegemoetkoming Vervoerskosten (RTV) kunt u contact opnemen met Mw. Paola de Jong van de financiële administratie van Stichting Vrienden van Greijdanus. Dit kan telefonisch 038-4698548 of per mail vrienden@greijdanus.nl.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan