Vervoer

Via de Stichting Vrienden van Greijdanus worden er verschillende vervoersregelingen aangeboden.

Op initiatief van ouders uit Lelystad en Dronten en ondersteund door de Stichting Vrienden van Greijdanus rijdt nu een aantal jaar een ‘eigen’ schoolbus. Een aantal ouders uit de Flevopolder verzorgt als vervoerscommissie de communicatie tussen betrokken ouders en Greijdanus. De Stichting Vrienden van Greijdanus ondersteunt hen op het gebied van financiële- en administratieve afhandeling.

Hebt u vragen over de ‘eigen’ schoolbus, dan kunt u mailen naar de vervoerscommissie oudercommissie.dronten.lelystad@hotmail.nl.

Gezinnen met hoge vervoerskosten kunnen in aanmerking komen voor een financieel steuntje in de rug van Stichting Vrienden van Greijdanus.

Wanneer u in aanmerking komt voor een tegemoetkoming, zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden. Zo gaan we uit van een eigen bijdrage van 300 euro per kind en een extra eigen bijdrage per gezin die berekend wordt op basis van de hoogte van uw inkomen.

Voor vragen over de Regeling Tegemoetkoming Vervoerskosten (RTV) kunt u contact opnemen met Mw. Paola de Jong van de financiële administratie van Stichting Vrienden van Greijdanus. Dit kan telefonisch 038-4698548 of per mail vrienden@greijdanus.nl.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan