Greijdanus

Greijdanus is een gereformeerde scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. Greijdanus heeft vestigingen in Zwolle, Hardenberg, Meppel en Enschede. We verzorgen met zo’n 500 medewerkers en docenten modern onderwijs voor ruim 3.700 leerlingen, van vmbo tot vwo.

Werken bij Greijdanus

Heb je liefde voor jongeren en wil je hen steunen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leren en leven? Wil je jouw onderwijs richten op brede vorming van de jongere in en naast je vakgebied? Verbind jij je aan de zoektocht van jongeren naar hun christelijke identiteit? Kom dan werken bij Greijdanus! Greijdanus zoekt medewerkers die met hun professie en passie bij willen dragen aan bovenstaande ontwikkelingen.

Bekijk hier onze vacatures, stuur een open sollicitatie of doe een stage-aanvraag.

Sollicitatieprocedure

Rolmodel, leermeester en vertrouwenspersoon

Greijdanus heeft een gereformeerde identiteit. Dit betekent voor onze leerlingen dat zij in relatie met Christus, de Zoon van God, in vrijheid mogen ontdekken wie ze zijn en mogen worden, zodat ze kunnen gaan ‘Schitteren in Zijn licht’.
Medewerkers en vooral docenten hebben hierbij een taak als rolmodel, leermeester en vertrouwenspersoon.

Persoonlijk onderwijs

Greijdanus is als organisatie volop in beweging. Onze vernieuwde onderwijsvisie geeft richting en inspiratie om komende jaren op nieuwe manieren waardevol onderwijs te geven. De school wil naast leer-, ook leefgemeenschap zijn en onderwijs bieden aan een zo groot mogelijke verscheidenheid aan leerlingen.

Solliciteren

Klik op de button om onze vacatures te bekijken.

Klik hier Lees de sollicitatieprocedure

Als je graag bij ons wilt werken maar er zijn (nog) geen vacatures, stuur ons dan een open sollicitatie en we zullen die zeker meenemen bij een eerstvolgende passende vacature.

klik hier

Samen met Hogeschool Windesheim en het Nuborgh College vormt Greijdanus de opleidingsschool IJssel-Veluwe. Op alle scholen staat een professioneel opleidingsteam voor je klaar. Klik op de button ‘Meer informatie’ om hierover te lezen of te solliciteren naar stage voor studenten van de lerarenopleidingen.

Naast de onderwijsgevende functies kun je ook stage lopen in een onderwijsondersteunende functie. Interesse? Vul hier een sollicitatieformulier in.

Meer informatie

Werk je nu nog niet in het onderwijs maar overweeg je de stap naar het onderwijs? Ook dan is je sollicitatie welkom. Wanneer je wordt aangenomen zullen we samen afspraken maken over studie om een bevoegdheid te halen. De overheid heeft hiervoor ook subsidies.

Informatie over werken in het onderwijs en eventuele subsidies:
> Routes naar werken in het voortgezet onderwijs
> www.werkeninhetonderwijs.nl
> www.rijksoverheid.nl
> www.duo.nl

 

klik hier

Arbeidsvoorwaarden

Om binnen Greijdanus optimaal te kunnen functioneren is het nodig dat je je met je eigen professie en passie wil en kunt verbinden aan de christelijke identiteit, de waarden en de visie en missie van onze organisatie.

Meer informatie

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan