Home / Werken bij Greijdanus

Greijdanus

Greijdanus is een gereformeerde scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. Greijdanus heeft vestigingen in Zwolle, Hardenberg, Meppel en Enschede. We verzorgen met zo’n 500 medewerkers en docenten modern onderwijs voor ruim 3.700 leerlingen, van vmbo tot vwo.

Werken bij Greijdanus

Heb je liefde voor jongeren en wil je hen steunen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leren en leven? Wil je jouw onderwijs richten op brede vorming van de jongere in en naast je vakgebied? Verbind jij je aan de zoektocht van jongeren naar hun christelijke identiteit? Kom dan werken bij Greijdanus! Greijdanus zoekt medewerkers die met hun professie en passie bij willen dragen aan bovenstaande ontwikkelingen.

Bekijk hier onze vacatures, stuur een open sollicitatie of doe een stage-aanvraag

Rolmodel, leermeester en vertrouwenspersoon

Greijdanus heeft een gereformeerde identiteit. Dit betekent voor onze leerlingen dat zij in relatie met Christus, de Zoon van God, in vrijheid mogen ontdekken wie ze zijn en mogen worden, zodat ze  kunnen gaan ‘Schitteren in Zijn licht’.
Medewerkers en vooral docenten hebben hierbij een taak als rolmodel, leermeester en vertrouwenspersoon.

Persoonlijk onderwijs

Greijdanus is als organisatie volop in beweging. Onze vernieuwde onderwijsvisie geeft richting en inspiratie om komende jaren op nieuwe manieren waardevol onderwijs te geven. De school wil naast leer-, ook leefgemeenschap zijn en onderwijs bieden aan een zo groot mogelijke verscheidenheid aan leerlingen.

Solliciteren

Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Ook kan je hier een stage-aanvraag indienen, geef hierbij aan dat het om een stageplaats gaat, voor welk vak en welke richting.

Klik hier

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan