Voor film- speel-, dans-, muziek- en zanghelden

Schoolkoor

Greijdanus heeft een groot schoolkoor voor alle leeftijden. Hou je van zingen, dan kun je je aanmelden. Het schoolkoor oefent het hele jaar door en geeft uiteraard concerten. En soms gaan ze ook op tournee, zelfs naar het buitenland.

Bekijk filmpje

Filmacademie

Hou je van filmen? Vloggen? De filmacademie van Greijdanus is voor iedereen die lol heeft in filmpjes maken, vloggen, monteren, presenteren voor camera, enzovoort – als het beeld maar beweegt. Je leert alles over filmen, en vooral: hoe je nóg beter kunt worden. Excursies, gastlessen, van alles trekken we uit de kast om jou verder te helpen.

Grote Avond: acteren

Wil jij op een podium de sterren van de hemel acteren? Dan is dit voor jou! Een keer per jaar wordt een groot toneelstuk opgevoerd in een echt Zwols theater, in Odeon. Aan het begin van het schooljaar organiseren we audities en de repetities zijn van januari tot juni.

Bekijk filmpje

Grote avond: dansers

Bij een groot toneelstuk hoort natuurlijk een flitsende dans. Ben jij goed in dansen en wil je dat samen met een team wel laten zien op een podium voor een groot publiek? Doe dan auditie!

Bekijk filmpje

Grote Avond: muzikanten

Hou je van piano-, saxofoon-, gitaar- of fluitsspelen? Doe dan auditie voor het orkest van de Grote Avond. In november zijn de audities. Vanaf januari wordt er gerepeteerd en in juni schitter je op het podium!

Grote avond: gastvrouwen/heren in Odeon

Voor echte gastheren en -vrouwen is er elk jaar plek bij de Grote Avond. Je ontvangt de basisscholen, de eersteklassers, de bezoekers van het toneelstuk in theater Odeon. Vooraf organiseren we audities.

Grote avond: grimeurs

Ben jij goed met make-up en mensen opmaken? Bij de Grote Avond in juni is elk jaar plaats voor talent bij de grime. Je maakt de spelers op voordat ze op het podium moeten. Ook hiervoor organiseren we audities.

Big band

Hou je van muziek maken, swingen en zingen, dan is de Big Band er voor jou! De band oefent door het hele jaar, verzorgt optredens binnen en buiten Greijdanus. Je moet er wel auditie voor doen.

Bekijk filmpje

GGT: Greijdanus’ Got Talent

Dat het op Greijdanus bulkt van talenten, zien we elke dag om ons heen. Zou het niet mooi zijn als je jouw eens aan anderen zou kunnen laten zien? Of je nu goochelt, saxofoon speelt of een voetbal 5 minuten hoog kunt houden – op deze middag kun je rekenen op applaus.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan