Waarom werken bij Greijdanus

Greijdanus heeft vestigingen in Zwolle, Hardenberg, Meppel en Enschede. We verzorgen met zo’n 450 medewerkers onderwijs aan ruim 3700 leerlingen, van vmbo tot vwo. Greijdanus werkt samen in een samenwerkingsverband, genaamd GO|ON, met twee gereformeerde schoolverenigingen voor primair onderwijs, te weten: De Oosthoek en Florion.

Greijdanus is als organisatie volop in beweging. Onze vernieuwde onderwijsvisie geeft richting en inspiratie om komende jaren op nieuwe manieren waardevol onderwijs te geven. De school wil naast leer-, ook leefgemeenschap zijn en onderwijs bieden aan een zo groot mogelijke verscheidenheid aan leerlingen. We geven persoonlijk onderwijs en we leggen daarbij het accent op: (zelf)verantwoordelijkheid, verschil, samenhang en (christelijke) vorming.

Verbind je aan onze missie en kom werken bij Greijdanus. Een gereformeerde school voor voortgezet onderwijs, die tegen de stroom in aan het groeien is. Schitteren in Zijn licht is Gods belofte aan ons en ons antwoord aan onze Vader, die naar ons omziet. We zien het als onze opdracht om blijvend werk te maken van onderwijs, waarbij de Bijbel onze bron is en daaraan ontlenen we ook onze waarden en onze visie op onderwijs.

> Onze missie   
Jongeren laten schitteren in Zijn licht.

> Onze visie   
Jongeren laten groeien als verantwoordelijke christenen om, in en voor de wereld Christus te volgen.

> Onze waarden    
Groeien, verschil, samen, dienstbaar, verantwoordelijk en genieten.

> Ons onderwijs        
Kwalitatief hoogwaardig en gericht op onze missie. Persoonlijk voor elke leerling. Gericht op brede vorming en maatschappelijke betekenisgeving.

> Onze medewerkers  
Werken vanuit Professie & Passie. We vragen iedere medewerker zich te verbinden aan ons identiteitsdocument.

Solliciteren, open sollicitatie of stageplaats

We nodigen je uit om daar aan bij te dragen vanuit professie en passie! Volg onze actuele vacatures via onderstaande link of stuur ons een open sollicitatie via het sollicitatieformulier.
Ook wanneer je op zoek bent naar een leerzame en uitdagende stageplaats, dan kun je je stage-aanvraag indienen via het sollicitatieformulier. Geef hierbij aan dat het om een stageplaats gaat en voor welk vak en welke richting.

Vacatures

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan