Drie meisjes werken samen achter laptop

Werken bij Greijdanus

Greijdanus is een christelijke scholengemeenschap met uitdagend en eigentijds onderwijs. We hebben vestigingen in Zwolle, Hardenberg, Meppel en Enschede. We verzorgen met ruim 600 medewerkers en docenten modern onderwijs voor ongeveer 4.000 leerlingen.

Werken bij Greijdanus

Houd je van jongeren en wil je hen steunen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leren en leven? Wil je jouw onderwijs richten op brede vorming van de jongere in én naast jouw vakgebied? Verbind jij je aan de zoektocht van jongeren naar hun christelijke identiteit? Kom dan werken bij Greijdanus! Greijdanus zoekt medewerkers die met hun professie en passie bij willen dragen aan bovenstaande ontwikkelingen.

Ben je nog niet bevoegd om binnen het voortgezet onderwijs les te geven, maar zou je je willen laten omscholen tot docent? We denken graag met je mee! Onderaan de pagina lees je hier meer over.

Solliciteren

Klik op de button om onze vacatures te bekijken.

Meppel
Docent Nederlands (Meppel)
Bekijk vacature
Enschede
Docent Frans (Enschede)
Bekijk vacature
Zwolle
HR adviseur
Bekijk vacature

Rolmodel, leermeester en vertrouwenspersoon

Greijdanus heeft een gereformeerde identiteit. Dit betekent voor onze leerlingen dat zij in relatie met Christus, de Zoon van God, in vrijheid mogen ontdekken wie ze zijn en mogen worden, zodat ze kunnen komen leren, geloven en leven.
Medewerkers en vooral docenten hebben hierbij een taak als rolmodel, leermeester en vertrouwenspersoon.

Persoonlijk onderwijs

Greijdanus is als organisatie volop in beweging. Onze vernieuwde onderwijsvisie geeft richting en inspiratie om komende jaren op nieuwe manieren waardevol onderwijs te geven. De school wil naast leer-, ook leefgemeenschap zijn en onderwijs bieden aan een zo groot mogelijke verscheidenheid aan leerlingen.

Arbeidsvoorwaarden

Om binnen Greijdanus optimaal te kunnen functioneren is het nodig dat je je met je eigen professie en passie wil en kunt verbinden aan de christelijke identiteit, de waarden en de visie en missie van onze organisatie.

Meer informatie

Als je graag bij ons wilt werken maar er zijn (nog) geen vacatures, stuur ons dan een open sollicitatie en we zullen die zeker meenemen bij een eerstvolgende passende vacature.

klik hier

Samen met Hogeschool Windesheim en het Nuborgh College vormt Greijdanus de opleidingsschool IJssel-Veluwe. Op alle scholen staat een professioneel opleidingsteam voor je klaar. Klik op de button ‘Meer informatie’ om hierover te lezen of te solliciteren naar stage voor studenten van de lerarenopleidingen.

Naast de onderwijsgevende functies kun je ook stage lopen in een onderwijsondersteunende functie. Interesse? Vul hier een sollicitatieformulier in.

Meer informatie

Ben je nog niet bevoegd om binnen het voortgezet onderwijs les te geven, maar zou je je willen laten omscholen tot docent? Dat kan op verschillende manieren, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.

Greijdanus zoekt primair naar bevoegde en bekwame docenten. Tegelijk staan we in sommige gevallen open voor scholingstrajecten, bijvoorbeeld in de vorm van zij-instroom. Wanneer je je bevoegdheid nog moet halen, maar je jezelf wel wilt verbinden aan het onderwijs en Greijdanus, vragen we je op onderstaande websites en/of bij een lerarenopleiding te toetsen voor welk scholingstraject je in aanmerking komt. Op die manier heb je voordat je solliciteert een helder beeld van wat je van jouzelf en van de school vraagt.

Wanneer je helder hebt hoe jouw ontwikkeltraject eruit zou kunnen zien, kan je met die kennis solliciteren op bestaande vacatures of een open sollicitatie sturen. Uiteraard kan je ook contact opnemen met een van onze P&O adviseurs om jouw situatie eens door te spreken.

Informatie over werken in het onderwijs en eventuele subsidies:
> Routes naar werken in het voortgezet onderwijs
> www.werkeninhetonderwijs.nl
> www.onderwijsloket.com
> www.voion.nl/onderwijsarbeidsmarkt
> www.hatseklas.nl
> www.rijksoverheid.nl
> www.duo.nl

klik hier

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan