Werken bij Greijdanus

Greijdanus is een christelijke scholengemeenschap met uitdagend en eigentijds onderwijs. We hebben vestigingen in Zwolle, Hardenberg, Meppel en Enschede. We verzorgen met ruim 600 medewerkers en docenten modern onderwijs voor ongeveer 4.000 leerlingen.

Werken bij Greijdanus

Houd je van jongeren en wil je hen steunen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leren en leven? Wil je jouw onderwijs richten op brede vorming van de jongere in én naast jouw vakgebied? Verbind jij je aan de zoektocht van jongeren naar hun christelijke identiteit? Kom dan werken bij Greijdanus! Greijdanus zoekt medewerkers die met hun professie en passie bij willen dragen aan bovenstaande ontwikkelingen.

Ben je nog niet bevoegd om binnen het voortgezet onderwijs les te geven, maar zou je je willen laten omscholen tot docent? We denken graag met je mee! Onderaan de pagina lees je hier meer over.

Solliciteren

Klik op de button om onze vacatures te bekijken.

Meppel
Docent Natuurkunde (Meppel)
Bekijk vacature
Greijdanus Zwolle
Stage P&O (Zwolle)
Bekijk vacature
Meppel
Docent Duits (Meppel)
Bekijk vacature

Arbeidsvoorwaarden

• Arbeidsvoorwaarden conform de cao VO;
• Beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij de functie;
• 8% vakantietoeslag en 8.33% eindejaarsuitkering;
• Ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
• Extra uren in het kader van werkdrukvermindering;
• Jaarlijkse mogelijkheid om resterende WKR ruimte belastingvrij uitgekeerd te krijgen;
• Gebruikmaking van collectieve verzekeringen;
• Gebruikmaking van kortingen in de personeelswinkel.

Persoonlijk onderwijs

Greijdanus is als organisatie volop in beweging. Onze vernieuwde onderwijsvisie geeft richting en inspiratie om komende jaren op nieuwe manieren waardevol onderwijs te geven. De school wil naast leer-, ook leefgemeenschap zijn en onderwijs bieden aan een zo groot mogelijke verscheidenheid aan leerlingen.

Nog niet bevoegd

Ben je nog niet bevoegd om binnen het voortgezet onderwijs les te geven, maar zou je je willen laten omscholen tot docent? Dat kan op verschillende manieren, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.

Greijdanus zoekt primair naar bevoegde en bekwame docenten. Tegelijk staan we in sommige gevallen open voor scholingstrajecten, bijvoorbeeld in de vorm van zij-instroom. Wanneer je je bevoegdheid nog moet halen, maar je jezelf wel wilt verbinden aan het onderwijs en Greijdanus, vragen we je op onderstaande websites en/of bij een lerarenopleiding te toetsen voor welk scholingstraject je in aanmerking komt. Op die manier heb je voordat je solliciteert een helder beeld van wat je van jouzelf en van de school vraagt.

Wanneer je helder hebt hoe jouw ontwikkeltraject eruit zou kunnen zien, kan je met die kennis solliciteren op bestaande vacatures of een open sollicitatie sturen. Uiteraard kan je ook contact opnemen met een van onze P&O adviseurs om jouw situatie eens door te spreken.

Informatie over werken in het onderwijs en eventuele subsidies:
> Routes naar werken in het voortgezet onderwijs
> www.werkeninhetonderwijs.nl
> www.onderwijsloket.com
> www.voion.nl/onderwijsarbeidsmarkt
> www.hatseklas.nl
> www.rijksoverheid.nl
> www.duo.nl

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan