Over Greijdanus

Greijdanus heeft vestigingen in Zwolle, Hardenberg, Meppel en Enschede. We verzorgen met zo’n 500 medewerkers onderwijs aan ruim 4000 leerlingen, van vmbo tot vwo. Greijdanus werkt in het verband GO|ON samen met twee gereformeerde schoolverenigingen voor primair onderwijs: Scholengroep Hannah en Florion.

Lees ons identiteitsdocument

Meer over ons onderwijs is te lezen in de onderwijsvisie.

Klik hier.

Schitteren in Zijn licht

Greijdanus is een scholengemeenschap met een gereformeerde identiteit. Dit betekent voor onze leerlingen dat zij in relatie met Christus, de Zoon van God, in vrijheid mogen ontdekken wie ze zijn en mogen worden. Wij geloven dat leerlingen op deze wijze goed zicht krijgen op hun unieke gaven en talenten, zodat ze kunnen ‘Schitteren in Zijn licht’.

Lees over onze identiteit

Leerlingbegeleiding

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen bij ons de ruimte hebben om zichzelf te leren kennen, als persoon te groeien en te ontwikkelen. Soms is het fijn als iemand daar even bij meekijkt!

Lees verder

Leerling aanmelden

Kom je bij ons op school? Wat superleuk, welkom! Als jij het eerste kind uit jouw gezin bent dat bij ons naar school gaat, nodigen we jouw ouders uit voor een kennismakingsgesprek. Het doel hiervan is om elkaar te leren kennen en samen een goede start te maken bij ons op school!

Aanmelden

Vrienden van Greijdanus

Voor iedereen die zich betrokken voelt bij Greijdanus is er de Vriendenstichting. Samen ondersteunen we de school. We werken samen, delen kennis en ontmoeten elkaar.

Lees meer

Organisatie

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan