Over Greijdanus

Greijdanus heeft vestigingen in Zwolle, Hardenberg, Meppel en Enschede. We verzorgen met zo’n 500 medewerkers onderwijs aan ruim 4000 leerlingen, van vmbo tot vwo. Greijdanus werkt in het verband GO|ON samen met twee gereformeerde schoolverenigingen voor primair onderwijs: Scholengroep Hannah en Florion.

Lees ons id-document

Meer over ons onderwijs is te lezen in de onderwijsvisie.

Klik hier.

Schitteren in Zijn licht

Greijdanus is een scholengemeenschap met een gereformeerde identiteit. Dit betekent voor onze leerlingen dat zij in relatie met Christus, de Zoon van God, in vrijheid mogen ontdekken wie ze zijn en mogen worden. Wij geloven dat leerlingen op deze wijze goed zicht krijgen op hun unieke gaven en talenten, zodat ze  kunnen gaan ‘Schitteren in Zijn licht’.

Lees over onze identiteit

Leerlingbegeleiding

Wij zijn als school gericht op leren, groeien en ontwikkelen. Hierin hebben we oog voor heel de mens. Het gaat bij Greijdanus dus niet alleen om het leren, maar ook om de begeleiding om te kunnen leren. Om zo beter zicht te krijgen op je eigen gaven en talenten.

Lees verder

Leerling aanmelden

Fijn dat je het Greijdanus overweegt als school voor het voortgezet onderwijs. Als je je eerste kind aanmeldt bij een van onze vestigingen, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Het doel hiervan is om samen met de jongere en de ouders een goede start te maken voor actieve deelname aan het onderwijs van Greijdanus.

Aanmelden

Vrienden van Greijdanus

Voor iedereen die zich betrokken voelt bij Greijdanus is er de Vriendenstichting. Samen ondersteunen we de school. We werken samen, delen kennis en ontmoeten elkaar.

Lees meer

Organisatie

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan