Over Greijdanus

Greijdanus heeft vestigingen in Zwolle, Hardenberg, Meppel en Enschede. We verzorgen met zo’n 650 medewerkers onderwijs aan ongeveer 4000 leerlingen. Greijdanus werkt in het verband GO|ON samen met twee gereformeerde schoolverenigingen voor primair onderwijs: Scholengroep Hannah en Florion.

Kom Leren, Geloven, Leven!

Kom! Greijdanus daagt jou uit om met ons te leren, geloven, leven. We ontdekken elke dag meer over Jezus, jezelf, de ander en de wereld. Dit alles draagt bij aan jouw vorming. We dagen je uit waar het kan en ondersteunen waar het nodig is. Samen zorgen we voor een gezellige en veilige plek voor iedereen; zowel binnen als buiten de school.  

Lees over onze identiteit

Leerlingbegeleiding

Wij vinden het belangrijk dat jongeren bij ons de ruimte hebben om zichzelf te leren kennen, als persoon te groeien en te ontwikkelen. Soms is het fijn als iemand daar even bij meekijkt!

Leerling aanmelden

Kom je bij ons op school? Wat superleuk, welkom! Als jij het eerste kind uit jouw gezin bent dat bij ons naar school gaat, nodigen we jouw ouders uit voor een kennismakingsgesprek. Het doel hiervan is om elkaar te leren kennen en samen een goede start te maken bij ons op school!

Aanmelden

Vrienden van Greijdanus

Voor iedereen die zich betrokken voelt bij Greijdanus is er de Vriendenstichting. Samen ondersteunen we de school. We werken samen, delen kennis en ontmoeten elkaar.

Lees meer

Organisatie

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan