Persoonlijke leerroutes

Op Greijdanus Hardenberg werken we met persoonlijke leerroutes. Je volgt de leerroute die bij jou past. In elke leerroute word je uitgedaagd om vakken waar je goed in bent bij de naastliggende afdeling te volgen. Zo hoef je je nooit te vervelen!

Je blijft gewoon in je eigen klas als je vakken bij een andere leerroute volgt, dat is veilig en vertrouwd. Je hebt doordat je vakken op het volgende niveau volgt, ook meer kans om op te stromen naar die afdeling aan het einde van een leerjaar. Ook helpen we je bij het leren leren. Je leert bij elk vak hoe je het beste kunt leren, plannen en organiseren.

In de onderbouw van Greijdanus Hardenberg vinden we het dus belangrijk dat je ontdekt bij welke vakken jij uitdaging nodig hebt en bij welke vakken jij misschien ondersteuning kunt gebruiken. Het doel is niet dat je persé naar een volgend niveau gaat, maar dat je ontdekt in welke leerroute jij het beste past: meer praktisch of meer theoretisch. Jouw ontwikkeling als persoon vinden we heel belangrijk. dus niet alleen jouw cijfers maar ook dat je mag groeien als mens in relatie tot God, in relatie tot klasgenoten en in relatie tot de wereld.

Je kunt persoonlijke leeroutes volgen op vmbo en op havo/vwo

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan